Platsbyggd
inredning

Skapa en unik och personlig miljö för ditt hem eller kontor

Vi på Working On My Own ritar och levererar platsbyggd inredning med speciellt engagemang i måttanpassade möbler som maximerar förvaringsalternativet för dina utrymmen.

Tillsammans med dig hittar vi lösningar för din hall, klädkammare, badrum eller skafferi. Vi kan också leverera ditt måttanpassade kök, garderober, bokhyllor och möbler för hemmakontor.

Vi tar oss an projekt i hela Stockholmsområdet.

Välkommen att kontakta oss!

[email protected]

+46 (0)735860638

Så går det till med beställning, betalning, leverans och montering

  • Du skickar en offertförfrågan gällande ditt uppdrag.
  • Vi träffas för att gå igenom uppdraget. 
  • Vi ritar ett förslag enligt uppdraget. Tillsammans med dig går vi igenom allt och väljer alternativ som passar. Därefter ger vi en offert på arbete och material.
  • Kontrollmätning utföres genom att kontrollera alla mått hos dig på plats.
  • Vi ritar upp för produktion. Ritningarna anpassas efter kontrollmätning.
  • Beställning är genomförd. 60 % av priset måste betalas vid beställning som förskottsbetalning (*). Produktionsritningar skickas till fabriken för tillverkning. Produktion påbörjas och vi sköter produktionen.
  • Leveranstid 8–10 veckor efter beställning (**). Under perioder med högt tryck hos tillverkaren tenderar leveranstider att bli längre än normalt. Även sommar- och julperioder kan komma att påverka leveranstiderna då fabriken håller stängt i perioder. När din order är genomförd och bekräftad av tillverkaren kontaktar vi dig angående uppskattad leveransvecka för just din beställning. Notera dock att även denna leveransvecka kan komma att ändras. Läs mer om leveransvillkor här.
  • Vi sköter hemleveransen och kommer överens med dig när leverans och inbärning kan ske hos dig. Kostnaden för hemleverans och inbärning ingår inte i vårt pris (***).
  • Vi kommer överens med dig om vilken tid som passar bäst för montering. Vi bokar montörerna och tar hand om kommunikationen med dem. Kostnaden för monteringsarbeten ingår inte i vårt pris (***).

Våra lösningar prioriterar funktionalitet och användningssätt i kombination med stil och detaljer

Designdetaljer

Våra möbler för din platsbyggda inredning kan tillverkas i ekfaner, askfaner eller MDF i högsta kvalitet. Våra lösningar kombinerar design och teknik som maxar dina utrymmen och som gör ditt hems interiör än vackrare.

Flera varianter av ytbehandling

Vi erbjuder fina möjligheter för ytbehandling. Lackering och fina betsningsalternativ för faner samt en bred variation av färger för lackad MDF. Vi levererar 5 % glanslackering för faner i ljusa färger och 10 % glanslackering för mörka färger. MDF levereras alltid i 20 % glanslackering, så nästan matt.

Fronter som passar din stil

Vi kan erbjuda hög kvalitet på våra klassiska, moderna och släta fronter som går att kombinera med andra paneldetaljer som exempelvis krönlister. Vi utgår alltid från dina önskemål när vi påbörjar designen. Våra lösningar kan anpassas efter detaljer i din heminteriör.  

Beslag och tillbehör av säkrad kvalitet är integrerade i dina möbler. Dessa garanterar funktionalitet och tålighet för dina lådor, utdragbara förvaringsutrymmen eller ditt skafferi.

Senaste tekniken för belysning

Med oss kan du också integrera smarta belysningsystem som till exempel kan styras genom sensorer.

Betalningssätt

Ett kostnadsfritt möte för att gå igenom uppdraget och rita upp förslaget.

Förskottsbetalning

(*) 60 % av priset faktureras vid beställning som förskottsbetalning så att tillverkaren kan påbörja produktionen av dina måttanpassade möbler. Resterande 40 % procent blir bindande.

Slutbetalning

(**) Resterande 40 % av priset faktureras vid leverans. Vi skickar beställningen först efter att slutbetalning genomförts. Slutbetalning måste således alltid vara oss till handa innan leverans.

Ingår inte i vårt pris

(***) Följande ingår inte i vårt pris:

Vitvaror, stenskivor, handtag och knoppar ingår inte i vårt pris.

Kostnader för hemleverans- och inbärning ingår inte i vårt pris.

Kostnader för montering ingår inte i vårt pris.

Vi sköter dock kontakten och bokningen med transportfirman och montörer.

Frakt och inbärning

Vi samordnar frakt och inbärning genom att hantera all kontakt med transportfirman. Vi gör allt för att hitta en leveranstid som passar dig.

Transportfirman fakturerar dig direkt för frakt och inbärning. 

Montering

Vi samarbetar med erfarna montörer som kan våra möbler. Vi har kontroll på alla detaljer inför monteringen.

Monteringsfirma och eventuell stenfirma fakturerar dig direkt för montering.

Välkommen att kontakta oss!

[email protected]

+46 (0)735860638