B2B

Våra tjänster till företag

Design Tjänster

Working On My Own Design Studio levererar framstående konsulttjänster inom produktdesign, möbeldesign samt kontors- och heminredning.

Vår grundare, Alejandro Rosales Trinchet, har en omfattande erfarenhet som industridesigner av att framgångsrikt leda designprojekt inom olika branscher, såsom hushållsapparater, medicinsk utrustning, möbler och en mångfald av inredningsdesign för restauranger, barer och hem. Sedan 2016 har han specialiserat sig på platsbyggd inredning och har framgångsrikt deltagit i projekt i flera länder, inklusive Sverige, Finland och Spanien.

Välkommen att kontakta oss för mer info om möjliga samarbeten!

[email protected]

+46 (0)735860638

Vi har lösningar för hemarbetsplats som passar bra dina kunder och anställda

Thea hemarbetsplatsen kan anpassas efter dina behov och din heminredning.

Vi på Working On My Own anser att hemarbetsplatser ska ha rätt förutsättningar för att finnas i ett hem.

Med Thea hemarbetsplats kan du skapa en harmonisk inredning och hemmamiljö även om din arbetsplats finns mitt i ditt hem.

För dina klienter

Tillsammans kan vi hjälpa era klienter att designa deras personliga hemarbetsplats.

Som auktoriserad återförsäljare får du direkt tillgång till tjänsten Designa din Thea för att kunna erbjuda våra hemarbetsplatser till dina kunder efter deras behov och heminredning.

  • Du kommer att få kataloger med material- och färgalternativ.
  • Du ska kunna utställa en Thea i din lokal.

Är du intresserad av att bli återförsäljare av våra hemarbetsplatser? Välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter finns nedan.

För dina medarbetare

Det hybrida arbetssättet är här för att stanna.

För företaget finns det många fördelar med att kunna erbjuda sina anställda möjligheten att arbeta hemifrån. Det inte bara ger lägre kostnader med mindre kontorsyta, men ökar också attraktionskraften för företaget genom att erbjuda sina anställda en flexibel och modernare arbetsmiljö. Med rätt utformning av hemarbetsplatsen så får ni dessutom nöjdare medarbetare.

Välkommen att kontakta oss för att få en offert för att köpa våra hemarbetsplatser till dina anställda.

Pris enligt offert. Betalning med förskottsfaktura 60 % av orderbeloppet. Resterande 40 % av priset faktureras vid leverans.

Välkommen att kontakta oss!

[email protected]

+46 (0)735860638